Flitsers.mobi

Flitsers.mobi App Dit is de app van de bekendste en drukst bezochte mobiele flitsers site van Nederland: Flitsers.mobi. Door onze 200.000 unieke Nederlandse gebruikers op alle verschillende mobiele platformen beschikken wij over de meest actuele flitsers-database. Onze redactie verwerkt alle meldingen. Elke gebruiker kan een flitser aanmelden, bevestigen en afmelden, waardoor een zeer actuele en up-to-date lijst ontstaat van de flitsers in Nederland. Ook de flitspalen database is actueel en bijgewerkt.


Geen iPhone?

Flitsers.mobi Websire Zonder iPhone kun je nog steeds gebruik maken van Flitsers.mobi. Heb je bijvoorbeeld een Android, Blackberry, Symbian of Windows 7 telefoon dan kun je op de website Flitsers.mobi nog steeds alle actuele flitsers zien.


Contact

Adres Burg. Loeffplein 70 B-C, 5211 RX Den Bosch
Voor technische vragen over de iPhone app support@flitsapp.nl
Voor technische vragen over de website flitsers@mobilepioneers.com
Voor Commerciele vragen caspar@mobilepioneers.com
KvK-nummer 17200923
BTW-nummer NL 8174.87.499.B01


Cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven.


Akkoord